Oğlumlu takvimler:)

Canım oğluma yaptığım takvimler. Her yılın takvimini yapmayı düşünüyorum bu şekilde. Nekadar güzel bir albüm olacak, birkaç sene sonrasını düşününce heyecanlanıyorum, şimdilik 3 takvim var acaba daha kaç takvim biriktireceğiz. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı ömür versin.
2009 yılının ilk ayları merakla geçti. Bir bebeğimiz olacaktı. Herşeyden önemlisi sağlıklı olmasıydı gerisi boştu ama yinede insan merak etmeden duramıyor işte Kız mı olacak erkek mi Biz 8 ay kız diye bilirken 8. ayda erkek olduğunu öğrendik:) Kime benzeyecek huyu nasıl olacak gözü renklimi olacak teni beyazmı olacak derkeeeen 2009un ağustosunda nihayet bebeğimiz kucağımızdaydı ilk aylarımız bol gazlı bol sancılı bol sıkıntılı geçti her bebek gibi:) Dilinden anlamıyorsun ağlıyor ama neye ağladığını bilmiyorsun uykusuz kalıyorsun ama günler geçtikçe tüm sıkıntılarda geçiyor çok şükür...

2010 yılı neşeli kahkaların, ek gıdaların, anne baba dede meme kelimelerinin başladığı yıl ve çok şükür ki en önemlisi Allah lafzını söylemeye başladığı yıl oğlum herşeyden önce Allah dedi üstelik çook küçüktü ezan sesini her duyduğunda başlıyordu Allaaaaahhh Allaaaaah demeye:) Canım oğlum Allah dostu olursun inşallah..
2011 yılını yeni bitirdik boooll hareketli bir yıl oldu yürüdük koştuk hopladık zıpladık düştük..

Hiç yorum yok: