Güzel yurdumda kar havası bizim burda bahar havası:)

Canım ülkemin pekçok köşesinde kar buz fırtına varken bizim yaşadığımız şehirde bahar havası var. Çocuklar bahçede hergün maç yapıyorlar. Dünde oğlumla birlikte çıktık dışarıya. Güneş kendini belli ediyordu. Soğuktur diye kalın giyinmiştim birde:) Biz Ankaranın soğuğuna ayazına alışkın olduğumuz için buranın kışı bizi pek etkilemiyor ama yine de ne olursa olsun KIŞ mevsimi evde üşüyoruz bazen. Birde oturduğumuz ev lojman dolayısıyla eski bina heryerden soğuk alıyor, benim evi havalalndırmama gerek yok ev kendinden havalı:)
Geçen yaz doğum gününde anneannesi ve dedesinin aldığı bisiklete bindirdim oğlumu nasıl mutlu oldu uzun zamandır binmediği için özlemiş:) Ben pek özlediğimi söyleyemem hiç sevmiyorum bebek arabası yada bisiklet kullanmayı düz yol olsa iyi ama kaldırımıydı çukuruydu derken zorlanıyorum.
Parka götürmek gibi bir niyetim yoktu tozludur soğuktur diye ama baktım ki park kalabalık diğer çocuklar temizlemişler sağolsunlar:) Bende oturttum oğlumu salıncağa az az salladım çok sallarsam üşür belki diye korktum:)
Canım oğlum dışarda ne kadarda mutlu hiç unutmamış parkı geçen yaz yaptığı herşeyi hatırlıyor. Sonra markete gittik araba aldık ama daha eve gelmeden tekerlerini kırmayı başardı kendisi bilerek yapmıyor ama bişekilde mutlaka kırılıyor:)
işte o günden birkaç kare

Burdada simitçiyle dalga geçmeye çalışan çocuklar var en sonunda amcadan güzel bir azar işitip sustular:)

Market dönüşü Mustafa Mert keyfe bakar mısınız. Allahım herkesin çocuğunu güzel keyifli sağlıklı günlerde yaşatsın...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

amin tatlım