101 izleyicim oldu

Şuan itibariyle birbirinden değerli 101 izleyicim var. 100. izleyicim sevgili KPSSZEDE. İsim o kadar anlamlı ki benim için Bende tam bir kpsszedeyim:) ve şuaralar kendimi aldığım kpss kitaplarına vurmuş durumdayım. Bu yüzden blogumu da biraz ihmal ettim. Dikişi örgüyü tamamen bıraktım. Çünkü elişine başlarsam ona takılacak kafam biran önce bitirmek istiycem:)
İlk izleyicim olduğu günü hatırladım. Nasıl mutlu olmuştum acaba herkes yaşadımı aynı duyguları. İlk izleyicim http://hertelden-everything.blogspot.com/ blogun sahibi Gülsüm hanımdı. Harika şeyler üreten hayat dolu bir bayan. Birara sırayla takipçilerim aklımdaydı resimlerini bile tanıyordum. sonra sonra sırayı karıştırmaya başladım:) Acaba bende birgün 100 olurmuyum derdim. 100 değil 101 bile oldu nice nice yüzlere diyeyim:) İyki varsınız sevgili arkadaşlarım..

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne mutlu size.Gerçekten büyük sevinç oluyor insanda izleyicisi olunca,artınca.Okunmak ne güzel bir his anlıyor insan.ciddiye alınmak gibi birşey,belki çocukça,ama seviniyor insan.

eviminhuzuru dedi ki...

İşin ciddiyetinin farkına varınca da daha bir özeniyor daha güzel şeyler paylaşmak istiyorsun.

Blogcu Sultan dedi ki...

ne mutlu sana canım darısı benim başıma diyeyim bari:)) o ilk izleyici sevinci bir başka zaten
sevgiler

alisnur dedi ki...

paylasımlar arttıkca, içten yazdıkca emin ol daha da coğalacaktır. kolaylıklar diliyorum. sevgiler.

eviminhuzuru dedi ki...

Enkısa zamanda sen de görürsün 100ü canım güzel bir duygu gerçekten

eviminhuzuru dedi ki...

Teşekkür ederim alisnur içimden geldiği gibi paylaşımlarım hep güzellikleri paylaşmak istiyorum hep.