mim

1. Bloğunda ödül aldığın kişiye teşekkür et, onu link ile göster...
icimden geldigi gibi
Sevgili havva ile 2. Mim'i yanlıtıyorum kendisine teşekkür ediyor ve yanıtlara geçiyorum. Havvanın blogunu ziyaret için buyurun
 
2. Burçlara inanıyor musun? Burcun nedir?
Şu gazetelerde çıkan burç yorumları tarzı saçmalıklara ve işi fal boyutuna taşıyanlara inanmam. Fakat karakterde etkili olduğunu düüşünüyorum. Ben tipik bir koç kadınıyım:)

 
3. Hayattaki idealiniz, ulaşmak istediğiniz son nokta nedir ?
Hayat biter idealler bitmez:) Mesleğimde çıkabileceğim en yüksek makama kadar çıkabilmek. Çıktıktan sonra hayatımın boş ve anlamsız olmaması için aynı zamanda da yuvamın huzurunu mutluluğunu korumak ve çocuğumu hem dini hem fenni alanda en güzel şekilde yetiştirmek

4. Aşka inanır mısın?Sizce aşk nedir?
AŞK... elbette inanırım. İnsanın duygularını kabartan, coştukça coşturan, bazen içini sızlatan, bazen gözünden yaş akıtan, bazen sevinç çığlıkları attıran ama her ne olursa olsun senin yaşama sebebin olan bir duygudur bence AŞK.. ve Sevgili İskender PALA'nın bir kitabında okuduğum şu güzel cümleleri de paylaşmak istiyorum
Yalnızca bir türlü aşk vardır; ama görüntüleri binlerce türlüdür” der bir bilge. Üç çeşidini söyleyelim: Aşk beşeridir; şakayla baslar, sorumluluk getirir. Gözden girer, gönülde yasar. Surete meyledenler ziyandadır. Aşk platoniktir; sohbetle baslar, zahmet getirir. Zihinden girer, gönülde yaşar. Siretini süslemeyenler yol şaşırır. Aşk İlahidir; imanla başlar, vahdete götürür. Gönülde doğar, gönülde yasar. Sırrı saklamayanlar, başını verir.

5. Hayalleriniz nelerdir? Hayal kurmak nasıl bir duygudur?
Hayaller benim olmazsa olmazımdır. Çocukluğumdan beri kafamı yastığa koyduğum anda hayal kurmaya başlarım. Hani şu yastığa beş kala uyuyanlardan değilim yani:)Hayallerimde sınır yoktur benim. En güzelleri isterim güzellikler içinde hayal ederim kendimi Rabbimin hazinesi geniş belki o an dua niyetine geçer ne yaşayacağımızı kim bilebilir ki.. Ama bazen karamsar olduğum zamanlarda ooo ozaman gözümün önünden geçenler yastığımı ıslatır yani hayaline bile ağlayabilen bir insanım ben:)

6. Sizce gerçek arkadaşın özellikleri ne olmalı?
Bence kişinin hayatında bir tane sağlam dostu olmalı herşeyini paylaşttığı akıl verdiği akıl danıştığı yol gösterdiği. Sadece iyi gününde değil kötü gününde de yanında olduğu bir dostu olmalı. Çok şükür ki böyle bir dosta sahibim Ortaokuldan beri. Şimdi evlendik o bir yerde ben bir yerdeyim ama yinede bağlarımız kopmadı. Arkadaşım çoktur konuşurum gülüşürüm ama herşeyimi herkesle paylaşmam seçiciyimdir öyle biranda herkesle samimi olamam bence arkadaşlık budur bilemiyorum yanlış mı düşünüyorum.

7.Hobileriniz var mı? Varsa neler?
En büyük hobim oğlum ve eşimle gezmek. Sonra evimde vakit geçirmek:)

8. Benim hakkımdaki düşüncelerini yazar mısın ?
Dünyalar tatlısı bir kız çocuğunun annesi. Kızına düşkün bir anne aynı zamanda hobileri olan birşeyler üretip eskileri değerlendirebilen özenli bir blogger.
Sıra geldi bana. Bende sevgili neslininatölyesineclaşölen ve pontinintakılarını mimliyorum

4 yorum:

Ponti dedi ki...

Çok teşekkürler beni de kattığınız için, hemen yarın cevaplıyorum :)

Necla Şölen dedi ki...

Canım, teşekkür ediyorum en kısa zamanda cevap veriyorum. öptüm seni:=)

neslinin atölyesi dedi ki...

teşekkür ederim evimin huzuru :) yanıtladım mim i ilk mim senden :) kucak dolusu sevgiler
http://neslininatolyesi.blogspot.com/2012/04/mim.html

eviminhuzuru dedi ki...

Bende sizlere çok teşekkür ediyorum yanıtlarınızı merakla bekliyorum:)