Kızarmış ekmek ve yeşillikler

Baharın gelmesiyle sütçümüz taze taze yeşilliklerimizi de getirmeye başladı. Bu zamanda sebzeyi meyveyi dalından koparıp yemek gerçekten çok büyük bir nimet. Kahvaltıda akşam yemeğinde her öğünümüz yemyeşil artık:)
Yandaki kızarmış ekmeklerde bayat ekmeklerimiz. Arasına tereyağı sürüp ve köy peyniride döktükmü nefis bir tat oluyor çıtır çıtır. Benim tost makinem yok düğünümde hediye gelmişti o da fazla dayanamadı geçen yıl bozuldu:) Bizde Eranın Elektrikli ızgarasını aldık. Ben memnun kaldım. Tabiki ateşte yapılmış bir mangal tadı gibi olmasa da kışın özelliklede balık ızgarasını bol bol yaparız.
SM-1   ERA ELEKTRİKLİ IZGARA 


3 yorum:

Blogcu Sultan dedi ki...

yeşilliğe bende bayılırım :9
sevgiler

eviminhuzuru dedi ki...

Eskiden dere otu sevmezdim ama şimdi hepsini severek yiyorum bende. Sevgiyle kal canım

Berna Beriyin dedi ki...

merhabalar yeşilliğe pek bayılmasam da sağlık için(vaya zayıf kalmak için)mecburen yerim :) bende bloguma beklerim şimdiden teşekkürler,sevgiler..