KPSS hazırlananlara duyrulur

İlk atama dün yapıldı yerleşenlere hayırlı uğurlu olsun inşallah. Emeklerinin karşılıklarını aldılar. Darısı diğer bekleyenlerin başına. Benim zaten ilk alımda umudum yoktu bizim branş 85 altına pek düşmüyor malesef faket dün puanlara baktım tokat 83 amasya 83 samsun 84 ankara 84 ile kapatmış ve benim puanım 82:( benim her işim böyledir zaten 1-2 puanla kaçırırım hep neyse sağlık olsun daha 3 alım var sizlerde dua ederseniz belki bende birgün burdan mutlu haber paylaşırım hayırlısıyla.. Ben sınava evde hazırlandım dersaneye falan gidemedim eşim sağolsun matematikte çok yardımcı oldu sayesinde 20 net çıkardım ki eskiden 10 net ancak yapabilirdim. Coğrafya içinse mükemmel bir hocaya rastladım nette ve şiddetle tavsiye ediyorum. Nihan Akar!! Anlatımı çok güzel sözel dersleri dinlerken genelde sıkılırdım ama Nihan hocayı dinlerken ders hiç bitmesin istiyordum. Hatta oğlum bile benimle keyifle izliyordu kendine has şarkılı ezberlerini oğlumda söylüyordu. Çıldır van nazik erçek:)) Bu sanal dersane işini ben çok sevdim  evde zorlueokulu takip ederek çalıştım 82 aldım. Tabi birde ekolhocam var geometriden sayesinde hiç  soru kaçırmadım desem, sadece 1 tanesini yapamadım o da saflığımdan oldu soruyu çözdüm ama işaretlemedim çözemedim sandım:) sınav heyecanı bir başka. Ekol hoca ve Necdet kirpi matematiği size sevdirecek. Konu anlatımını Ekolhocadan soru çözümünü de necdet kirpiden çalıştım çok faydalı oldu. Bence asıl olan EMEK emek varsa karşılığı geliyor. Rabbim çalışmaya başlayan herkese yardım etsin ben başvurduğum ve faydasını gördüğüm kaynakları paylaşmak istedim inşallah sizlere de faydalı olur..

5 yorum:

Unknown dedi ki...

ders çalışmak zor gercekten benim eşimde hazırlanıyorr kpss ye yer değiştirmek için sizin mesleğiniz neydi.inşllah atanırsınız hayırlısıyla
Küçük Mutluluklar Dükkanı

Adsız dedi ki...

Merhaba, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler, bende önlisans düzeyinde girdim sınava, birtakım talihsizlikler sonucu 67 alabildim(yoğun çalışma temposu v.s...) şuan iştende ayrıldım, zaten geçici olarak çalışıyordum. yaşım 30, evliyim, çocuğum yok, işim yok. şuan öyle bir boşluktayımki, banka müracaatlarında filan hep yaş sınırı var. bu yıl 4 yıllık aöfye geçiyim dedim, harç parası yüzünden oda kaldı, sizi hem evli, hem çocuklu olarak evde çalışıp 82 puan aldığınızı okuyunca yeniden umutlarım yeşerdi, demekki çocuk engel değilmiş dedim, ben cesaret edemiyorumda... bu yorumu yazmak için sabırsızlandım, yorumu gönderdikten sonra bloğunuzu baştan sona okuyacağım. peki siz hangi düzeyden girdiniz sınava, yaşınız kaç, ben gerçekten geç mi kalmışım herşeye??? bu geç kalışım hep herşeye evet demekten oldu, orada 2 yıl-orada 3 yıl... hep çalıştım ama işyerleri ya kapandı, yada sorunlu kişilerdi. ben bunları gece yarısı niye mi yazıyorum??? bilmem... belki sizin anlatımlarınızdan kendime yakın hissettiğim içindir...okuma zahmetinde bulunursanız şimdiden teşekkürler....(Ayşegül)















p

eviminhuzuru dedi ki...

ayşegülcüm nedemek zahmet yazdıklarını okudum ve ah ah dedim senin geçtiğin yolların aynısından bende geçtim yaşım 30 bölümüm bilgisayar programcılığı. Bu sınavda aldığım puanı bikaç yıl önce alabilseydim kaç yıllık memurdum ama evlenmeden önce memleketimde çalıştığım işimden çok memnundum ücretide iyiydi birgün o şehirden ayrılabileceğimi düşünüp kendimi garantiye almak hiç aklıma gelmedi:( evlendikten sonra hemen çocuk oldu hatta hamileyken girdiğim sınavda aldığım puan 68di:) matematik beni çok zorluyordu ama yapıcam dedim tabi beni gaza getirende ablam oldu ablam 40 yaşında 4 yıllık mezunu dersanaye yazıldı beni ve abimin eşini gaza getirdi o yüksek puan alamadı ama bize faydası oldu. Seni sürekli motive edecek yaparsın başarırsın diyecek kişileri yanında tut. Emin ol ders çalışmaya alışana kadar çok defa pes edeceksin ama alıştıktan sonra elinden soru bankalarını düşürmeyeceksin:) Bahçede çocuğum oynarken ben test çözdüm, cep kitapları aldım o parkta oynarken ben ezber çalıştım evde sürekli bahsettiğim hocaların videolarını izledim. Matematiği anlayamadığım günler başıma ağrılar girdi ama hemen hayal kurmaya başladım atanırsam söyle olcak böyle olcak, deli gibi alışveriş yapıcam, annemi babamı hacca göndericem, hoop bakmışsın ağrılar geçmiş:)Gezmemide gezdim misafirde ağırladım dersimede çalıştım bundan daha fazla olurmuydu olurdu elbette ama nasip bukarmış. Sen inşallah daha fazlasını yapar ve bi 90 puan alırsın yeterki iste ve dua et..

Adsız dedi ki...

Size mesajıma fazlasıyla karşılık verdiğiniz için sonsuz teşekkür ederim. İnşallah sıradaki atamalarda dilediğiniz yere yerleşir ve gerçekleştirdiğiniz hayallerinizi de bloğunuzdan paylaşırsınız. İnanın bana moral oldunuz. Benimde sağolsunlar eşim ve ailem bu konuda sonsuz destekçilerim. Onların manevi desteğini hissedip başaramamak da ayrı bir sorun benim için. Ama inşallah bundan sonra hedeflerime dahada sıkı bağlanacağım. Maddi imkansızlıklar belimizi büktü bu sıralar, tek maaş yetmiyor, kira v.s...Yarın inşallah bir yere iş başvurusu yapacağım ve sınava 1 yıl kala bütün maddi manevi imkanlarımı sınava hazırlanmak için kullanacağım, tabiiki dualarımda en büyük desteğim olacak. Tekrar size sonsuz teşekkür ediyorum. Umarım sizinle güzel haberlerde paylaşırım. sevgilerimle (Ayşegül)
*ilk yorumumda sanırım yanlışlık yapıp entere fazla bastımki, bu kadar boşluk oldu. kusura bakmayın*

eviminhuzuru dedi ki...

Güzel haberlerini bekliyorum. Allah yardımcın olsun Ayşegülcüm..