Doğum günü pastam

Geçen hafta eşimin doğum gününü kutladık. Aslında biraz sönük kaldı benim daha farklı planlarım vardı fakat yatılı misafirlerim olduğu için gerçekleştiremedim. Birdahaki seneye artık:) Pastanın kekini hazır kullandım arasına çikolatalı karamelli puding sürdüm bolca damla çikolata kattım keki tabiki kahveli sütle biraz ıslattım en üstünede krem şanti sürdüm.
süsleme işi için netten baya araştırma yapmıştım ama dediğim gibi biraz acele hazırlanan pasta oldu ortaya bu çıktı detaya inemedim siz daha güzellerini bu sayfayı ziyaret ederek yapabilirsiniz
İlk önce paket çikolatayı benmari usulu erittim yağlı kağıdın üzerine incecik dağıttım ne  kadar ince o kadar güzel buzdolabında beklettim soğuduktan sonra süsleyeme yakın 5 dakika dondurucuda beklettim. sonra çıkartıp spatula yardımıyla kırdım pastanın üzerine serpiştirdim.
Bimde satılan karpuz şeklindeki yumşak şekerlerden aldım

Kaloriferin üzerinde  biraz beklettim iyice yumşamasını sağladı. (Gerekte yok zaten yumşaktı) Sonra oklavayla iyice açıp gül şeklini verdim kenarları açılmasın diye kürdana taktım ve pastanın tam ortasına yerleştirdim. Pasta boncuklarını da serpiştirdim ve pastamız tamamdır:)

Pastamız kesilir..


ve afiyetle yedirilir:)
Doğum günün kutlu olsun sevdiğim sevdiceğim!!
İyki varsın. Sen benim gülen yüzümsün yüzümü güldürenimsin. Sadece kocam değil en iyi arkadaşımsın beni anlayansın sarıp sarmalayansın. Yanındayken bile özlediğimsin. Seni bana veren rabbime sonsuz şükürler olsun, Ben senden razı oldum rabbimde senden razı olsun inşallah...Ömrün hayırlı bereketli huzurlu imanlı sağlıklı rabbimin rızasına uygun geçsin inşallah oğlumuzla birlikte nice nice güzel yıllar geçirelim inşallah.
S.Ç.S.H...

2 yorum:

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

çok güzel görünüyor pastanız...doğum gününüz kutlu olsun..

eviminhuzuru dedi ki...

Çok teşekkür ediyorum:)