Ne diktim--1--

Nihayet diktiklerimi sizlerle paylaşma vakti geldi. Tembellikten kurtulup bir türlü diktiklerimi fotoğraflayamadım bir ay sonrada tatil girecek ve hiç fırsatım olmayacaktı bu nedenle bu sabah karar verdim ilk postmu yayınlamaya:) Halk eğitimde dikiş kursuna gitmiştim ve bu sene kış nasıl geçti anlayamadım. Bakacak kimsem olmadığı için oğlumda benimle birlikte geldi. Ona kıyamadım bazen çok sıkıldı bazen hasta oldu ama yinede ikimizde pes etmedik. Üretmek okadar güzelki!!! Ben diktim diyebilmek ve olumlu eleştiriler almak insanı daha çok gaza getiriyor. Bazen bunaldım başıma ağrılar girdi ama pesetmedim. İşte diktiklerimden bir parça

Bu etek benim ikinci eteğim. Model basit Çan etek modeli sadece önde A pile yada tek pile kaşe var. kemeri farklı olsun istedim ve nette araştırırken buna benzer bir model buldum hocaya tarif ettim ve hemen uyguladım. Puanlı kumaşa çok yakıştı çok farklı ve şık durdu aklınızda olsun derim:)
Bluzum arkadan düğmeli saten bir kumaş tül parçasını bebe yaka gibi uyguladım. pensli bir gömlek

buda gömleğin arkası bele oturan bir formda, inci düğmeler taktım eteğimle güzel bir takım oluşturdu.
Gömlekte ikinci diktiğim gömlek gömlek olayını çözdüm ama etek dikiminde hala sıkıntılarım var dike dike öğrenicez inşallah...
 

5 yorum:

Unknown dedi ki...

ellerine sağlık harka olmuş..bir dikiş bloğu daha :)

Blogcu Sultan dedi ki...

çok şık olmuş ellerine sağlık :) çocukla birlikte giderek iyi öğrenmişsin vallahi seni tebrik ederim.

eviminhuzuru dedi ki...

sorma canım sırtımda mustafa mertin çantası ellerimde kurs malzemesi bi köşe bize aitti oyuncaklar aburcuburlar:) çok şükür makinelere ve çevreye zarar vermeyen bir çocuğum var ama sıkıldıkça beni bunalttı:)

Unknown dedi ki...

Merhaba canım samsunun içinde olsak daha güzel olurdu ama ne yapalım buna da şükür.. bende de var çocuk ama çok hareketli.. o yüzden hiçbiryere gidemiyorum gittiğim yerde de beni çok bunaltıyor..

Unknown dedi ki...

Çok güzeller ellerinize sağlık :)